Cibona VIP večeras igra suret 6. kola protiv Rome, a još se vuku repovi iza utakmice protiv Ulkera. Podsjetimo, greškom zapisničkog stola Ciboni su upisana dva koša a kako je utakmica završila s pola koša prednosti za Cibonu VIP Odbor Eurolige je odlučio da će se utakmica ponoviti. Pravo nastupa imat će samo igrači koji su na toj utakmici bili na popisu. (Odluka Euroleague).

Što se tiče današnje utakmice, na pressici je Zula rekao slijedeće:”Napokon smo imali vremena za treniranje jer je od prošle utakmice prošlo čak pet dana. Svi osim Mamića su spremni i nadam se da možemo pruđiti dobru igru u Rimu. Znamo kako domačini igraju i spremni smo, bez obzira hoće li igrat Myers ili ne. Činjenica je da Lottomatica nema rezultate koji realno odražavaju kvalitetu momčadi i pojedinaca.”
Pred novinre je izašao i Bariša Krasić koji je samo dodao slijedeće:”Mi smo već pokazali da možemo igrati i pobjediti protiv svih momčadi u Euopi, pa s tim razmišljanjem idemo u Rim. Igramo dobro u zadnje vrijeme ali ne smije ih podcijeniti. Olimpija je izgubila u zadnjim sekundama, ali su izgubili u domaćem prvenstvu tako da su vrlo motivirani. Pobjeda u Rimu bio bi velik korar prema Top16.”

Utakmica je na rasporedu večeras s početkom u 20:40, uz prijenos na HTV3.