Pressica pred utakmicu protiv Ulkera (20.12.2003 – utorak, 20:15 sati) započela je bez prvog trenera Anzulovića koji je zbog povišene temperature izostao. Kako je izjavio glasnogovornik Cibone VIP, Ivan Jurković, postoji velika šansa da sutra ipak vodi momčad do nove pobjede u EL. Ako pak Zula ipak ne bude na klupi momčad će voditi pomoćni trener Dario Gjergja, koji je na pressici izjavio:”Imamo dosta problema pred sutrašnju utakmicu protiv Ulkera: Mamić je već dulje vrijeme ozlijeđen dok Rimac još od Božića vuče dosta jaku prehladu. Ipak, i kod Ulkera postoje neke veće promjene u odnosu na utakmicu 5. kola, novi trener je Ataman koji je promijenio neke stvari u igri Ulkera i na koje ćemo mi morati vrlo dobro reagirati. Pobijedili su Galatasary u utakmici u kojoj se Booker odmarao. U svakom slučaju mi moramo zaboraviti na već odigranu utakmicu u Zagrebu i doći do nova dva boda.”

Uz pomoćnog trenera na pressici je bio i Davor Kus:”Nismo imali slobodnih dana na koje smo računali, ali smo 100% spremni za Ulker. Svjesni smo činjenice da je ovo jedna od važnijih utakmica za nas: ako dobijemo ostajemo na pozitivnom omjeru bez poraza na domaćem terenu, a ako izgubimo sve se mijenja. Nadam se da do sutra neće bit novih ozljeda i da ćemo upisati novu pobjedu.”

Utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 20:15 sati, a karte se prodaju na već poznatim mjestima (FanShop i blagajna kluba) po popularnim cijenama: 10,00 kuna za bilo koji sektor. Pozivamo sve navijače i ljubitelje košarke da večer prije najluđe noći provedu u Draženovom domu i pomognu Ciboni VIP doći do nove pobjede u Euroligi.