Joško Tus, trener Hermes Analtike:” Mi smo zadovoljni, jer smo 35 minuta trčali uz Cibonu. Ponavljam, iako smo bili cijelo vrijeme u rezultatskom zaostatku, mi smo zadovoljni.”

Čuturu su zanimale ambicije Hermesa u Ligi za prvaka:”Ako se pojačamo očekujemo da ćemo pružiti dobre partije u većem broju utakmica. Ambicije kluba nisu ulazak među četiri, dakle plasman u GYL, ali ako nam puži prilika iskorititi ćemo je. Nama fali utakmica s jačim klubovima jer je raspored zgusnut i njima i nama pa nema vremena za prijateljske utakmice. Mislim da bi uz takove pripreme bili još bolji.”

Trener Cibone, Dražen Anzulović je dao svoje viđenje utakmice:”Osim pobjede ova utakmica nama nije koristila u niti jednom području, čak bi rekao da nas je iznervirala. Ja sam imao namjeru vratiti u ritam neke igrače, prije svega Sesara, Poljaka i Krasića. Poljaka je ozljeda (problemi s leđima) izabcila iz igre već u sedmoj ili osmoj minuti.
Mojim igračima mora biti jasno da će svakom igraču pristup donijeti kvalitetu, jer se bez pristupa ne možeš danas baviti vrhunskim sportom. Netko ima veće mogućnosti, netko manje ali bez 100% pristupa svi igrači su nedovoljno dobri.”

Novinare je zanimalo što nije valjalo sa Sesarom, na što je Zula rekao:”To što nije valjalo kod Sesara ja ću njemu osobno reći.” Jednako tako novinare je zanimalo tko je zadovoljio Zulu:”Pristupom Penn, koji se iz Amerike vratio kada je i trebao. Sesar nije bio najlošiji igrač na terenu, daleko od toga. Meni učinak igrača nije samo statistika već kompletni učinak: kretanje, zatvaranje, skok…
Što se tiče Rimca i Mamića, Rimac je zbog viroze ostao na klupi, dok se za Mamića ne zna da li morat na operaciju ili ne. Očekujemo da ćemo nakon Nove godine što je s Mamićem.”

Slijedeću utakmica Cibona igra u utorak u 20:15 sati protiv Ulkera, a karte po cijeni od 10 kuna idu u prodaju sutra. Ovaj put neće biti besplatnih karata (osim na našoj nagradnoj igri;-)) ali pozivamo sve ljubitelje košarke da večer prije dočeka 2004. provedu u Draženovom domu i pomognu Ciboni ponovno doći do pobjede nad Ulkerom.