4. četvrtina

Cibona VIP došla je do druge pobjede u ovogodišnjoj euroligi svladavši AEK rezultatom 85:80. Najbolji strijelac Cibone večeras je bio Golemac s 15 koševa, Rimac je dodao 12, Penn 8. Pod košem su odlični bili Mamić (6) i Golemac s 5 skokova.

3. četvrtina

Nakon trideset minuta gosti su došli do prednosti od 1 koša, 59:58. Cibona je imala odličnu priliku odvojiti se na 10ak koševa, ali AEK to nije dozvolio. Golemac je i dalje naboljki strijelac s 11 ubačaja, Rimac je dodao 9 dok je Mamić 6 puta uspješno skočio

2. četvrtina

Cibona je nakon drugih 10 minuta povećala prednost na četiri koša, ali su gosti, kao i u zadnjim sekundama prve četrvtine, ubacili tricu sa sirenom.

Cibonu na poluvremenu predvodi Golemac sa 10 ubačaja. Kod AEKa večeras odličan Tapoutos s 19 koševa uz 4 skoka.

1. četvrtina

Nakon prvih 10 minuta Cibona VIP ima prednost 24:21. Golemac je ubacio 6 koševa, Rimac i Penn su dodali 4, dok goste za sada predvodi Tapoutos sa sedam ubačaja.

Za Cibonu VIP utakmicu je započela petorka Penn, Rimac, Golemac, Mamić i Poljak, a susret je započeo pozdravom dvorane legendi NBA lige Larryu Birdu i hrvatskim nogometašima koji su u Ljubljani izborili plasman na EP2004