Kako je uobičajeno u Euroligi, prvu riječ imao je gostujući trener, Fotios:”Bila je ovo vrlo zanimljiva utakmica u kojoj je Cibona bila bolja. Ključan igrač domaćina bio je Golemac, ali presudna je bila i taktika trenera Anzulovića koji je postavio zonu na koju se nismo snašli i iz koje je Cibona postigla dosta lakih koševa. Čestitke Ciboni koja je ovom pobjedom dokazala da je vrlo dobar tim.”

Zula je čestitao igračima, ali…:”Rudarski izborena pobjeda na kojoj čestitam svojim igračima ali ne shvaćam i ne prihvaćam pad koncetracije u pojedinim periodima igre. U drugom dijelu smo zaustavili odličnog Tapoutosa.
Zona je bio odličan potez, a brza petorka (Golemac na petici) je mogla vrlo dobro odigrati zonu jer su se bekovi spuštali na skok.”
Novinare je zanimalo da li su igrači Cibone bili emotivno ispražnjeni utakmicom Slovenija – Hrvatska:”Prije svega, čestitam našim nogometašima koji su ostvarili plasman na EP2003. Kako nismo bili u karanteni nisam mogao držat moje igrače na oku. Kada sam ušao u svlačinicu prije utakmice igrači su s flasterima za bandažu lijepili rezultat 0:1 na vrata:-). Momci su gledali nogomet i bilo me malo strah da ne dođe do pada koncetracije pred sam početak 3. kola, ali smo došli do nova dva boda. Ja sam dobio snimku Rimini – AEK tek oko 17 sati pa sam gledao košarku, ali čim sam čuo pucnjavu i slavlje prebacio sam na nogomet i vidio Pršin gol. Glavno da ga je Pršo zabio!”

Slijedeću utakmicu Cibona VIP igra u subotu protiv Reflexa a susret započinje u 20:00 sati. Pet sretnika će karte osvojiti u našoj agradnoj igri, a svi ostali mogu ih kupiti u FanShopu Cibone VIP i na blagajni kluba pred sam početak utakmice.