Samo dva dana prije prve ovosezonske utakmice Eurolige, u Tornju je održana pressica na kojoj su uz brojne novinare nazočili trener Anzulović i Davor Kus.
Zula je tako rekao:”Uzbuđeni smo pred sam početak EL jer napokon imamo priliku vidjet koliko smo stvarno dobra momčad. Euroliga će ove godine biti vrlo jaka, što smo vidjeli u susretu prvog kola između Rome i Barcelone. Mi smo napravil isve što smo planirali i sada idemo do cilja koji smo si zacrtali, te se nadam da ćemo ga i dohvatiti. Gledao sam PauOrthez u tri utakmice i očekujem dobrog protivnika, ali se nadam da ćemo uz pomoć naših navijača doći do prve pobjede u ovoj sezoni.”

Graditelj igre Cibone VIP, Davor Kus, kratko je dodao:”Francuzi imaju vrlo dobre šutere, ali i brzinu i snagu. Prva utakmica je uvijek vrlo važna jer ćemo vidjet koliko smo dobro radili tijekom ljeta i jeseni. Ponavljam da su opasna momčad ali mislim da je šest klubova iz naše skupine prilično jednako.”

Utakmica je na rasporedu u četvrtak s početkom u 20:40 sati a do karata možete doći na blagajni pred sam početak utakmice, u FanShopu u Ciboninu prolazu ili ako budete imali malo sreće u našoj nagradnoj igri.