Nakon prvih 20 minuta Cibona VIP vodi u Jazinama s 44:36, za što su najzaslužniji Planinić (14), Rimac (11) i Mamić s 6 ubačaja, ali s odličnom igrom u obrani na Popoviću.
U prvom četvrtini momčadi se izmjenjuju u vodstvu a na prvi mali odmor se odlazi s prednošću Zadra 22:20.
Cibona drugi dio otvara serijom 6:1 i u 2. minuti druge četvtine Cibona ima laganu prednost 26:23, koju neutralizira Marko Popović tricom s skoro osam metara. Cibona opet dolazi do manje prednosti (32:30), a zbog nedosuđenog prekršaja na Rimcu, Aco Petrović dobija tehničku grešku. Nekoliko trenutaka kasnije, Mujezinović reagira nervozno i zarađuje još jednu tehničku nakon koje izlazi na klupu a u igru ulazi Štimac. Popović ubacuje bacanje, dok Meeks iz slijedećeg napada ubacuj tricu i dovodi Zadar na +2 (34:32).
No, trice Planinića (dvije) i Rimca donose Cibona osjetniju prednost (41:34) koju do kraja poluvremena drži. Prvo ime dosadašnjeg dijela utakmcie je svakako Planinić koji je odlično razigravao cijelu momčad i ubacivao kada je trebalo.
Drugi dio započinje za samo nekoliko trenutaka, nadamo se da će Cibona i drugi dio odigrati ovako dobro i da će biti korak bliže ulasku u finale doigravanja