Večeras bi za Cibonu VIP trebali zaigrati Matej Mamić, Haris Mujezinović i Zoran Planinić no Repeša će dati zadnju riječ. Jaske zna koliko za momčad znači igranje Mamića ali srećom Matej je skoro spreman a i dosta dobro poznaje gostujuću momčad:
Trenirao sam normalno, dobro se osjećam, vjerujem da ću moći igrati. Stisnut ću zube. Što se tiče Efesa, odlično ih poznajem I mislim da su vrlo dobri. Trebamo pripaziti da ne uđu u seriju, ne smijemo im dopustiti da se razmašu, jer su onda najopasniji. No, ipak su glavna prijetnja Brown i Granger.

Spomenuti dvojac do sada je ubacivao po 45 koševa po susretu a Repeša misli da je Brown trenutačno najbolji europski šuter. Mamić se na pressici složio s trenerom: Brown i Granger će ubaciti svoj dio koševa, ali dobrom ih obranom moramo prisiliti da spuste postotak ubačaja, da potroše mnogo lopti.

U Zagreb dolazi i Jurica Golemac koji je prešao iz Union Olimpije, u koju je stigao iz Zrinjevca. Igrač koji je jako napredovao u zadnjih nekoliko sezona: nezgodan je, brz, skočan?

Sjetimo se da je Cibona pobijedila večerašnjeg suparnika na turniru u Ljubljani ali Mamić upozorava:
Iako smo pobijedili, ta utakmica uopće nije mjerilo, mnogo se stvari izmijenilo. Moramo dati sve od sebe, koncentrirati se samo na utakmicu. Trebamo igrati tako da nitko i ne primijeti da smo imali nekakvih problema.

Utakmica počinje u 20:30 sati a karte se i dalje mogu nabaviti ili u dućanu Fotex Cibona VIP ili na blagajni dvorane prije samog početka susreta.