U sklopu 32. kola FAVBET Premijer lige, Cibona gostuje u Kostreni kod DepoLink Škrljeva

U prvenstvu hrvatske završnica je regularnog dijela sezone, za Vukove su preostala još dva susreta za odraditi, protiv DepoLink Škrljeva te u zadnjem kolu protiv Dubrave, a nakon čega slijedi doigravanje. 

S obzirom da je polovica momčadi proteklog tjedna provela u Novom Pazaru gdje se igrala završnica juniorske ABA Lige, utakmica u Kostreni bila je u drugom planu.

‘Specifičan je tjedan iza nas, imali smo samo četiri, pet igrača na raspolaganju za treninge s obzirom da su svi juniori i kadeti bili u Novom Pazaru. Uspjeli smo oporaviti Aranitovića te ćemo nastupiti s tri seniora u utakmici protiv Škrljeva, dok će se mlađi prvotimci priključiti momčadi direktno na utakmici, bez detaljne pripreme. Osobno u tim okolnostima nemam nekakvu predstavu što očekivati ekipno osim maksimalnog zalaganja te ozbiljnost od prve do zadnje minute.’ – rekao je Dino Repeša u najavi.

DepoLink Škrljevo u ovoj sezoni upisalo je šest pobjeda te će po završetku regularnog dijela igrati razigravanje za ostanak u FAVBET Premijer ligi protiv poraženog finalista Prve muške lige između Vrijednosnica Osijek i Kvarnera.

‘Još nas čekaju dvije utakmice do kraja regularnog dijela, znamo da smo sigurno treći na tablici pa ova utakmica nema prevelik rezultatski značaj. Ponovno ćemo nastupiti u oslabljenom sastavu tako da sigurno neće biti niti malo jednostavno doći do pobjede.’ – rekao je Ivan Majcunić.

Utakmica se igra u Sportskoj dvorani Kostrena s početkom u 19:00 sati s prijenosom na YouTube kanalu HKS TV-a.