U sklopu 20. kola Favbet Premijer lige, u petak, 02. veljače, u Draženovom domu očekuje nas susret između Cibone i Dinama.

Pred Vukovima je u petak u Draženovom domu susret protiv Dinama, momčadi iz gornjeg dijela prvenstvene ljestvice. Nakon lošijeg niza utakmica, upisana je uvjerljiva pobjeda protiv Dubrovnika, a u istom ritmu očekuje se nastaviti i protiv Dinama.

Obje ekipe u susret ulaze s pobjedama iz prošlog kola, nije bilo previše vremena za odmor, ali trener KK Cibona, Dino Repeša optimističan je i očekuje pobjedu.  

“Čeka nas susret protiv Dinama koji je zadnju utakmicu u gostima protiv Dubrave odigrao stvarno sjajno. Vidi se trenerski rukopis trenera Sesara i moramo se dobro spremiti unatoč tome što nemamo puno vremena, samo jedan trening. Međutim, s obzirom na ono što smo vidjeli protiv Dubrovnika moramo biti optimisti. Definitivno idemo na pobjedu. Pozvao bih sve naše navijače da nas dođu podržati u što većem broju.” – rekao je Dino Repeša.

Dinamo je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 12 pobjeda i sedam poraza, dok su u sklopu Alpe Adria Cupa upisali dvije pobjede i pet poraza. Aleksandar Aranitović svjestan je da njega i ekipu očekuje fizički zahtjevan protivnik, ali najavljuje pobjedu.

“Sutra nas očekuje izazovna i fizički zahtjevna utakmica. Dinamo je imao više vremena za priprem, što naglašava važnost sutrašnjeg susreta za njih. Svjesni smo da će ući dobro pripremljeni i maksimalno motivirani za pobjedu. Unatoč tome, naša je obveza što brže se oporaviti od prethodne utakmice i prikupiti snagu. S obzirom na ograničenu rotaciju, svjesni smo izazova, ali dat ćemo sve od sebe, idemo na teren s ciljem doći do pobjede.” – izjavio je Aleksandar Aranitović.

Utakmica je na rasporedu u petak, 02. veljače, u Košarkaškom centru Dražen Petrović s početkom u 19:05 sati.