Domagoj Vuković novo je ime u redovima Cibone. Riječki košarkaš već neko vrijeme trenira s momčadi Josipa Sesara, a sada je i službeno potpisao do kraja aktualne sezone.

Iskusni Vuković (29) u svojoj je karijeri nosio dres Splita, Zagreba, Zaboka i osječkih Vrijednosnica, a proteklih pet sezona proveo je u redovima Zadra. Zbog ozljede Ahilove tetive od travnja je izbivao s terena, a sada potpuno oporavljen dočekuje nove izazove u svom novom klubu.

– Drago mi je što sam postao dio ove ekipe. Kako i inače živim u Zagrebu, sigurno će mi biti velika motivacija igrati doma. Želim zahvaliti stožeru i upravi Cibone što su mi izašli u susret za završnicu rehabilitacije i posljednje pripreme kako bih se u potpunosti vratio na teren. S nestrpljenjem očekujem prvu utakmicu, vjerujem da će to biti pravi izazov nakon osam mjeseci stanke. Sigurno će mi trebati neko vrijeme prilagodbe, ali na to sam spreman. Veseli me borba za svaku pobjedu i nadam se trofejima s ovom momčadi, istaknuo je krilni centar Cibone nakon potpisa ugovora.

Pojačanje Cibosa u AdmiralBet ABA ligi i Kupu Krešimira Ćosića smije zaigrati odmah, a u HT Premijer ligi mora pričekati do početka drugog kruga prvenstva, odnosno do 17. prosinca kada će Cibona ugostiti KK Split.

Novom Vuku želimo puno sreće u dresu Cibone i nadamo se da ćemo ga što prije vidjeti na parketu!