Nakon jučerašnjeg poraza u 1. kolu HT Premijer lige u Splitu Cibosi će sezonu na domaćem parketu otvoriti u susretu 1. kola AdmiralBet ABA lige protiv Partizana. Svima je jasno da Vukovima neće biti lako protiv jakog Partizana no sigurno je da će dati sve od sebe!

Josip Sesar: Očekuje nas jedna teška i zahtjevna utakmica protiv ekipe koja je slagana za Euroleague, koja je jedan od favorita za osvajanje ABA lige i koja ima jednog od najboljih europski trenera. Mi ćemo napraviti dobru pripremu i dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu te vidimo gdje smo u odnosu na tako kvalitetnu momčad.

Krešimir Radovčić: Čeka nas jako teška utakmica jer svi znamo da je Partizan složen za Euroligu. Na svakoj poziciji imaju po dva, tri vrhunska igrača tako da će biti jako teška utakmica za nas no gledat ćemo da damo najbolje od sebe i pokušamo izvući pozitivan rezultat.

Utakmica je na rasporedu u Košarkaškom centru Dražen Petrović u nedjelju 02.10.2022. u 17 sati. Ulaznice su u prodaji putem sustava Ulaznice.hr, a blagajna dvorane otvara se na dan utakmice u 14 sati.

Dođite i podržite Cibose!