Tu mogućnost ove sezone dobili su juniori igrači rođeni 1998. godine i mlađi koji će od 15. do 17. siječnja nastupiti u Litvi u kojoj se u organizaciji BC Žalgiris održava kvalifikacijski turnir Europske lige juniora.

Na put igrači trenera Ivana Tomasa kreću u četvrtak, 14. siječnja, dok prvu utakmicu igraju u petak, 15. siječnja u 9 sati. Prvi protivnik mladim Vukovima je Fenerbahče, dok će se isti dan u petak, ali od 21 sat, sastati protiv domaćeg Žalgirisa. Posljednju utakmicu juniori Cibone igraju u subotu, 16. siječnja od 13,30 protiv njemačkog Ludwigsburga. U nedjelju, 17. siječnja, je u 11 sati utakmica za 3. mjesto, dok je finale od 13,30. Pobjednik turnira u Kaunasu ostvarit će plasman na finalni turnir koji će se od 12. do 15. svibnja održati u Berlinu.

Za razliku od prvenstva, trener Tomas u Litvi će imati veći izbor igrača, pogotovo visokih, budući se oporavio centar (210 cm) Popić, dok je drugi centar (213 cm) Nikić, potpuno zdrav, a oporavio se i krilni igrač Šebalj (215 cm). Zbog ozljeda će nastup u Litvi propustiti Lovro Buljević, Danijel Prša i Lucijan Matanović.