Cibona u nedjelju, 31. siječnja, dočekuje Sutjesku u 17 sati u 22. kolu ABA lige.

Ovo će biti dosta važna utakmica za Vukove te će se svim silama potruditi povećati svoje bodove. Sutjeska se trenutno nalazi na 13. mjestu sa 7 pobjeda i 14 poraza.

“Očekuje nas teška utakmica. Mislim da dosta stvari možemo riješiti za sebe i za druge. Sutjeska u zadnje vrijeme igra dobro, nezgodna su ekipa bez obzira što imaju sedam pobjeda”, rekao je Filip Krušlin.

Dodaje da će biti teško, ali naglašava kako je dobra stvar da o svemu odlučuju na svom parketu, što je njihova najveća prednost.

“Nezgodni su jer su atipična ekipa. Dobro trče, šutiraju svi. Znali su mnogima napraviti probleme, kao što su dobili Partizan”, dodao je Krušlin. 

Trener Damir Mulaomerović također se slaže da je momčad iz Nikšića dosta nezgodna, osobito njihova vanjska linija.

“Imaju i dva centra koja su pokretljivija. Imaju Amerikanca Rusha koji je također opasan za tri poena kao i ostali. Bit će to utakmica u kojoj bi mogli riješiti dosta stvari. Sigurno da se oni neće predati te pokušati napraviti da dođu do tih bodova, ali mi smo spremni te ćemo ih dočekati u dobroj atmosferi jer nam je jako bitna ta pobjeda”, rekao je trener Cibosa.

U roster se vratio se Andrija Žižić koji se oporavio nakon viroze, a osjetno je falio u rotaciji.