Cibona i Mali sportaši daruju božićne čestitkeKK Cibona i Mali sportaši najavljuju novu suradnju s udrugom ‘Portal Dobrote’. U sklopu humanitarnog djelovanja udruge Portal Dobrote prikuplja se novac za plaćanje obroka djeci čiji roditelji nisu u mogućnosti platiti obrok u školi. Humanitarna vizija udruge je omogućiti što većem broju djece barem jedan topli obrok u školi.

Kako bismo i mi dali svoj doprinos ovoj akciji svi mali sportaše koji će doći na humanitarno sportski događaj ‘Mali sportaši velikog srca’ će u krugu svoje obitelji izraditi božičnu čestitku ili dvije te ih pri dolasku na humanitrani događaj predati svojim trenericama ili trenerima.

Čestitke će se prodavati u KC Dražen Petrović na velikom gradskom derbiju, 22. prosinca od 19:00 sati kada KK Cibona dočekuje KK Cedevitu na koji Vas ujedno sve i pozivamo. Sav prihod od prodaje čestitki ide u humanitarne svrhe.

Portal Dobrote je usmjerio svoj rad na suzbijanje siromaštva, vraćanje dostojanstva i nade onim skupinama u društvu čiji se glas rijetko kad čuje.

Na ovaj način KK Cibona I ”Mali sportaši“ nastavljaju i potvrđuju uspješnu suradnju kojoj je glavni cilj uključiti što veći broj djece u sportske aktivnosti i zdrav način života, poštujući pritom društvenu odgovornost i humanitarni rad unutar lokalne zajednice u kojoj djelujemo.

Ova suradnja je nastavak našeg humanitarnog i plemenitog djelovanja u ovom mjesecu darivanja i nadogradnja humanitarnom događaju “Mali sportaši velikog srca”, koji se održava u subotu, 19. prosinca 2015. u Košarkaškom centru “Dražen Petrović”.

* Humanitarna akcija prodaje božićnih čestki organizirana je od strane udruge ‘Portal Dobrote’