Cibona u 9. kolu ABA lige nakon poraza od Antwerp Giantsa putuje na gostovanje Sutjesci u Nikšić. To će biti prva utakmica u povijesti za Cibose u tom gradu, a momčad Slavena Rimca se nada novoj pobjedi, trećoj u nizu u ABA ligi.

Sutjeska se trenutno nalazi na posljednjem, 14. mjestu na ljestvici s dvije pobjede, te će ovoga puta htjeti izvući ‘deblji kraj’.

“Utakmica protiv Sutjetske sigurno neće biti lagana. Mislim da smo napravili u zadnje tri utakmice dobar posao”, svjestan je i trene Vukova Slaven Rimac.

“Napravili smo korak unazad s lošom partijom protiv Antewerpa, ali možda je to razumljivo jer nemamo preveliku rotaciju, a utakmice su svaka tri dana. Moramo se energetski maksimalno napuniti za tu utakmicu”, dodao je Rimac. 

Sutjeska sigurno nakon par poraza traži pobjedu pred domaćom publikom i sigurno neće biti lako, što tvrdi i Marko Jagodić-Kuridža.

“Idemo na teško gostovanje u Nikšiću iz kojega možemo puno dobiti. Sigurno je to jedna od najbitnijih utakmica i moramo dati svoj maksimum te izvući što više”, rekao je Jagodić-Kuridža.

Vukovi nikad nisu igrali dolje te Sutjeska ima prednost domaćeg terena.

“Ipak mislim da imamo iskusniju ekipu što se tiče ABA lige te da možemo odigrati dobro i pobijediti tu utakmicu”, dodao je Jagodić-Kuridža.

Utakmica 9. kola ABA lige između Sutjeske i Cibone na rasporedu je u subotu, 7.11. u 19 sati.