Nakon pobjede nad Levskim u posljednjem kolu ABA Lige, Cibosi A-1 Ligu za prvaka otvaraju u srijedu 1. travnja. Vukovi će u 1. kolu na parketu Draženova doma ugostiti Zagreb. Utakmica počinje u 19:00 sati.

Na danas održanoj konferenciji za novinare uoči sutrašnje utakmice i početka domaćeg prvenstva kapetan Vukova Marin Rozić prvo je zahvalio navijačima na podršci kroz regionalnu ligu, pogotovo u razdoblju nakon Nove godine te nastavio: Kod publike smo naišli na razumijevanje i drago mi je da su shvatili da je odrastanje i odgajanje igrača mukotrpan i dugotrajan proces koji se ne odvija preko noći. Pogotovo bih istaknuo Smogovce koji nam daju neupitnu podršku te su sve brojniji i glasniji što nas izuzetno veseli. Što se hrvatskog prvenstva tiče, naš se cilj zna, treće mjesto je minimum koji moramo ostvariti. Smatram da je kvaliteta tu i vjerujem da zacrtani cilj možemo ostvariti. Sutra nam dolazi Zagreb. Oni su iskusna ekipa koju vodi cijenjen i kvalitetan trener Jusup. Sigurno će se dobro pripremiti i doći motivirani. Sutra je bitna utakmica i za nas i za njih.

Trener Slaven Rimac također je naglasio kako izuzetno cijeni sutrašnje protivnike te dodao: Uvijek je Zagreb bio težak zalogaj. Imaju posebnu inspiraciju protiv Cibone. Očekujem i sutra tešku utakmicu no vjerujem da ćemo mi na kraju biti bolji. Iza nas je razdoblje u kojem smo zacrtani cilj s početka sezone, ostanak u ABA Ligi, ostvarili praktično do Nove godine. S obzirom na okolnosti nismo bili u prilici da ostanemo u istom sastavu i borimo se za više ciljeve. Krpali smo se da doguramo do Lige za prvaka i sada je cilj biti u prve tri momčadi. Ekipa je motivirana. Nema razloga da se bojimo ikoga. Daleko od toga da će biti lagano. Imamo naše ambicije i vjerujemo u ono što radimo cijele godine. Očekujem, prije svega sutra, ali i ubuduće, dobre partije i naravno, pobjede, zaključio je Rimac.