Pred nama je gradski derbi. U 21. kolu ABA Lige Cibona gostuje u Domu sportova kod Cedevite. Utakmica je u nedjelju 8. veljače u 19 sati. Ciboni neće biti lako jer Cedevita niže pobjede i u ABA Ligi i u Eurokupu gdje je osigurala prolaz u osminu finala.

Utakmica protiv Cedevite ne pada nam u idealno vrijeme s obzirom da su u stvarno dobrom periodu sezone. Neku su im se igrači vratili nakon ozljeda dok smo mi dosta kratki na centarskim pozicijama. Pokušat ćemo biti što agresivniji, uključiti sve igrače u rotaciju i igrati čvrsto. Nemamo imperativa no nadam se da ćemo pružiti dobru igru pa ćemo vidjeti što to može rezultatski donijeti, rekao je trener Cibone Slaven Rimac najavljujući nedjeljni susret.

Marko Jagodić-Kuridža na prijateljskoj je utakmici u srijedu protiv KK Rogaška slomio nos pa u nedjelju neće igrati dok se Vlado Ilievski još nije oporavio od ozlijede (istegnuće međurebrenih mišića).

Ozlijeđeni Kuridža rekao je: Očekuje nas teška utakmica protiv protivnika koji igra dobro kroz cijelu sezonu. Nadam se da ćemo u nedjelju pružiti najbolje i izvući što bolji rezultat, zaključio je Kuridža.