U 17. kolu ABA Lige snage će odmjeriti stari rivali, Zadra i Cibona. U obje je ekipe atmosfera pozitivna i obje momčadi htjeti će pobjedu.

Utakmica sa Zadrom nam je bitna radi borbe za četvrto mjesto koje vodi u doigravanje. Mislim da nas čeka teška i tvrda utakmica. Zadar je dobra ekipa koja u zadnje vrijeme odlično igra. Sigurno će biti i puno ljudi koji će im doći dati podršku no mi ćemo se probati izboriti za pobjedu. Dat ćemo sigurno sve od sebe, rekao je Dominik Mavra pred odlazak u Zadar.

Trener Slaven Rimac dodao je: Za sutrašnju utakmicu sa Zadrom bit ćemo spremni. S obzirom na probleme Levskog, Zadar je imao četrnaest dana za dobru pripremu protiv nas. Oni su, pogotovo na domaćem terenu, vrlo neugodna ekipa, agresivna, koja jako dobro igra na prvoj liniji dodavanja, agresivni i u pick and rollu. Morat ćemo imati dobru kontrolu igre i dobar protok lopte da bi bili u utakmici. Očekujem da nastavimo samopouzdano i borbeno kao i do sada. Nadam se našoj dobroj utakmici pa ćemo vidjeti.

Utakmicu Zadar – Cibona sutra od 20 i 30 sati uživo prenosi TV Sportklub.