Sutra je pred Vukovima još jedna utakmica na domaćem parketu. U goste dolazi Crvena zvezda Telekom, prošle sezone najbolje plasirana momčad nakon regularnog dijela ABA Lige. Za razliku od Cibosa koji su u 1. kolu poraženi od Union Olimpije, košarkaši Crvene zvezde Telekom sezonu su započeli uvjerljivom pobjedom nad Levskim. Pred Vukovima je težak zadatak no sigurno će dati sve od sebe.

Ove je sezone Zvezda promijenila ekipu na način da su starije i iskusnije igrače zamijenili mladima koji su gladniji, agresivniji, bolje trče. U ovoj početnoj fazi natjecanja sigurno će im faliti malo iskustva i uigranosti, no mislim da je to lijepa mlada ekipa s odličnim rosterom, koja će iz utakmice u utakmicu rasti, rekao je Slaven Rimac o sutrašnjem protivniku te dodao: Što se naše igre tiče, bitno je da budemo bolji. U dosadašnje dvije utakmice (protiv Cedevite u Kupu Dražena Petrovića i Union Olimpije u 1. kolu ABA Lige) nismo bili dobri, bilo je grešaka u koncentraciji i u stvarima koje moraju postati automatizam no to još nisu. Radimo na tome no za to je potreban malo duži period. Sutra očekujem bolje izdanje naše ekipe i uvjeren sam da je Zvezda dobar motiv za izvući maksimum. Kvaliteta je na njihovoj strani no mi ćemo im maksimalno zagorčati.

Svjesni smo da Crvena zvezda Telekom ima kvalitetniji sastav od nas no sutra trebamo dati sve od sebe i nakon 40 minuta vidjeti konačan rezultat. Mislim da, kao i uvijek, imamo šansu za pobjedu no time se ne opterećujemo. Oni su favoriti, imaju bolji roster no utoliko nam je lakše jer nema pritiska. Svakako ćemo pokušati izvući ono najbolje iz sutrašnje utakmice, rekao je Marko Jagodić Kuridža.

Igrači su zahvalni svim navijačima koji su ih podržali u prošloj utakmici, a još bolju podršku s tribina očekujemo sutra. Utakmica Cibona – Crvena zvezda Telekom u Draženovom se domu igra od 20 sati. Dođite!

 

PXL_021014_9064935