U ponedjeljak 20. listopada Cibona u 4. kolu ABA Lige dočekuje Zadar. Budući da Vukovi još čekaju prvu ovosezonsku pobjedu neće im biti lako protiv rivala koji je uspješno započeo sezonu. Zadar je u predhodna tri kola upisao dvije domaće pobjede, a zadarski Amerikanac James Brian Florence bio je najučinkovitiji igrač posljednjeg kola.

„Pogledali smo sve njihove utakmice i mogu reći da igraju jako dobro. Igraju timski uz, prije svega, jako dobru obranu dok u napadu preko Florencea i Sobina kažnjavaju protivnike“, rekao je trener Cibone Slaven Rimac o sljedećem protivniku te nastavio: „Sigurno nas čeka teška utakmica i zbog naše situacije. Priključio nam se Šveđo (Damir Markota) i sada trebamo njega uključiti u minutažu. Definitivno će nam pomoći jer smo u prve tri utakmice bili malo hendikepirani na visokim pozicijama. Mislim da će nam on dati dodatnu energiju koja nam je potrebna. Nismo startali sezonu s najvećim ambicijama no želimo mirnu sezonu u ABA Ligi pa nam je pobjeda u sljedećoj utakmici neophodna i dati ćemo sve od sebe da dođemo do nje.“

Zadranin u redovima Vukova Dominik Mavra: „Nakon 0:3 imamo imperativ pobjede, a mislim da je Zadra idealan protivnik za to. Uvijek nam je lakše igrati pred punom dvoranom pa nam je potrebna i pomoć navijača. Moramo sve napraviti kako bi ostvarili pobjedu!“, ističe Mavra.

Utakmica se igra u ponedjeljak od 20 i 30 sati i ovim putem pozivamo sve naše navijače u Draženov dom!