Košarkaški klub Cibona započeo je s prodajom godišnjih ulaznica za nadolazeću košarkašku sezonu. Prodaja se vrši na blagajni dvorane Košarkaškog centra Dražen Petrović radnim danima od 13:00 do 18:00 sati te putem sustava Ulaznice.hr.

Osim toga, u tijeku je naša akcija pod nazivom „I ja sam pomogao!“ kojom nastojimo klubu vratiti stari sjaj te potaknuti navijače na kupnju godišnjih ulaznica. Cijene su vrlo pristupačne te je godišnju ulaznicu za žuti sektor moguće kupiti za 100 kuna dok cijena godišnje ulaznice za plavi teleskopa iznosi 400 kuna. Detaljnije informacije o cijenama dostupne su na klupskoj internetskoj stranici www.cibona.com. Želja je sve vjerne ljubitelje košarke uključiti u akciju „I ja sam pomogao!“ na način da kupe tzv. PAKET koji uključuje godišnju ulaznicu, člansku iskaznicu i navijačku majicu. Cijena PAKETA samo je 100,00 kuna viša od cijene pojedinačne godišnje ulaznice za pojedini sektor.

Kulminacija naše akcije „I ja sam pomogao!“ biti će obilježena sutrašnjim događanjem na Trgu bana Josipa Jelačića, uz prodaju godišnjih ulaznica te predstavljanje naše seniorske momčadi i perspektivnih juniora. Program počinje od 11 sati s tim da će se centralni dio programa održati u 12:00h kada će nam se pridružiti i gradonačelnik Milan Bandić. Pozivamo sve građane da dođu i podrže Cibose!

I_ja_sam_pomogao640x320