Košarkaški klub Cibona od danas i službeno ima jako pojačanje u operativnim redovima. Direktoru Domagoju Čavloviću pridružio se Aleksandar Petrović. Odlučeno je tako na današnjem sastanku kod gradonačelnika Bandića na kojem je dogovorena strategija oporavka u kojoj će Aco imati značajnu ulogu.

“Moram priznati da mi je jako drago što nam se u klub vratio Aco. Siguran sam da svojom sposobnošću i iskustvom može puno pomoći u teškom periodu koji je pred nama. Već se osjeća nova doza optimizma pa sam uvjeren da će se tako brzo vidjeti i prvi pomaci na bolje”, rekao je direktor Čavlović nakon sastanka.

Aco Petrović bez puno se razmišljanja odazvao pozivu gradonačelnika Bandića te će od sada operativno sudjelovati u radu kluba.

“Unatoč teškoj situacija oko KK Cibona, nisu vremena za uzmicanje. U dogovoru s gradonačelnikom odlučio sam se prihvatiti posla oko riješavanja situacije u kojoj se klub nalazi te sam spreman uložiti svu svoju energiju i znanje u riješavanje Ciboninih trenutnih problema,” rekao je Aleksandar Petrović.