Sutra u 20 sati na parketu Draženova doma odigrat će se drugi susret finalne serije između Cibone i Cedevite. Pobjedom u Domu sportova Cedevita je povela u seriji s 1:0 no kako se finale igra na tri pobjede, još je sve otvoreno. Vukovi će sutra pred domaćom publikom tražiti izjednačenje, a s obzirom da je nastavljena suradnja s Hrvatskim Crvenim križem, vjerujemo da će brojni sugrađani zvati donatorski broj 060 90 11, preuzeti gratis ulaznice te uživati u odličnoj košarkaškoj atmosferi.

Želimo biti puno bolji u drugoj utakmici, izjednačiti i vratiti seriju na početak. Po reakcijama ekipe vidim da će sutra sve biti puno bolje, da ćemo se pridržavati dogovora i držati koncentraciju svih 40 minuta sa što manje oscilacija. Očekujemo i pomoć navijača uz čiju podršku vjerujemo u pobjedu, rekao je Slaven Rimac.

Kapetan Marin Rozić optimističan je pred sutrašnju utakmicu: Svjesni smo da nismo bili dobri. Možda je ta prva utakmica finalne serije bila naša najlošija predstava od Nove godine. Nismo bili fokusirani. Cedevita je bila agresivnija, željnija i zasluženo nas je pobijedila. Sutra je prilika da seriju vratimo na početak. Motiva nam ne fali. Vidjeli smo gdje smo griješili i vjerujem da će sutra biti puno bolje. Veseli što su nas navijači predvođeni Smogovcima u Domu sportova podržavali i glasno navijali usprkos našem lošem rezultatu i zahvalni smo im na tome. Njihova nam podrška puno znači i vjerujem da će sutra doći u velikom broju.

Košarkaški centar Dražen Petrović, subota 7. lipnja u 20 sati. Vidimo se!