Poluzavršnica doigravanja A-1 Lige za prvaka počinje sutrašnjim susretom Cedevite i Jollyja koji je pobjedom protiv Šibenika u zadnjem kolu regularnog dijela izborio četvrtu poziciju. Drugi polufinalni par, Cibona i Zadar, prvu utakmicu igraju u nedjelju 25. svibnja u 20:30 sati u Draženovom domu. U polufinalu se igra na dvije pobjede.

U suradnji s Hrvatskim Crvenim križem Cibona se uključila u pomoć područjima pogođenim poplavom. Kako bi građane dodatno potaknuli na donaciju pozivom na donatorski broj 060 90 11 (cijena poziva 6,25 kn s uključenim PDV-om) za svaki poziv dajemo gratis ulaznicu za prvu polufinalnu utakmicu doigravanja između Cibone i Zadra (KC D. Petrović, 25.5.2014. u 20:30h). Potrebno je samo nazvati donatorski broj Hrvatskog Crvenog križa i onda na blagajni dvorane pokazati odlazni poziv koji donosi gratis ulaznicu za nedjeljni susret. Blagajna će biti otvorena u petak i subotu od 10:00 do 18:00 sati te u nedjelju od 16:00 sati.

Pozivam sve navijače, sve ljubitelje košarke, da dođu i da pozivom na donatorski broj pomognu poplavljenim područjima, rekao je Slaven Rimac na početku konferencije za novinare uoči početka poluzavršnice doigravanja, a tek onda nastavio: Mislim da će utakmica u nedjelju biti dijametralno suprotna onoj koju smo odigrali u srijedu. To je bilo zagrijavanje. Bez obzira što smo mi na kraju slavili, mislim da ćemo se u nedjelju morati puno više namučiti da bi pobijedili. Igrači su zdravi. Lakat Marka Jagodića-Kuridže je bolje. On je u prošloj utakmici, koju realno s obzirom na ozljedu nije trebao igrati, stisnuo zube i još jedanput pomogao ekipi. Malo ljudi shvaća koliko je njegova uloga nezahvalna, a dao je veliki doprinos koji se na papiru ne vidi. Dečku treba skinuti kapu za sve što je napravio tijekom sezone. Drugih problema nemamo. Ponavljam, očekujem teške utakmice no za njih smo spremni. Moramo igrati u našem ritmu, zaustaviti ih u obrani i onda doći do laganih poena. Očekijemo da će Šutalo biti u ekipi pa moramo biti spremni na njihove napadačke opcije s njim. On je igrač koji, ako uđe u seriju, može prouzročiti puno štete. U dosadašnjim utakmicama dobro smo ga branili i morat ćemo biti na takvom nivou i u nedjelju. Naši igrači su takmičari i siguran sam da će u narednim utakmicama reagirati dobro, zaključio je Rimac.