Cibona će novu sezonu u ABA ligi otvoriti susretom protiv Radničkog iz Kragujevca (subota, 17h). Uoči susreta trener Vukova Neven Spahija bio je zadovoljan radom u proteklih šest dana od susreta s Cedevitom i vjeruje da će već protiv neugodnog Radničkog krenuti pobjednička serija Vukova..

”Radi se o momčadi koja ima iskustvo igranja u ovoj ligi i iskusnog trenera koji sebi dozvoljava luksuz da promijeni gotovo cijelu momčad, a u pripremama dobije 11 od 13 utakmica. Čeka nas ozbiljan protivnik. Nama ne treba alibi i moramo početi pobjeđivati što je prije moguće. U odnosu na utakmicu s Cedevitom jači smo za šest – sedam zajedničkih treninga koji će nam pomoći u stvaranju kemije unutar momčadi. Očekujemo vrlo tešku utakmicu, ali bez obzira na stanje u kojem se nalazimo očekujem pobjedu. Radnički igra dosta napadačku košarku i imaju individualno kvalitetne igrače koji imaju odlične šutere za tricu. Mi moramo igrati puno kvalitetniju obranu i uz našu dozu trčanja i skok koji imamu to mora biti recept za pobjedu”…naglasio je Spahija, a centar Darko Planinić poraz od Cedevite je već arhivirao.. Svaka utakmica je priča za sebe. Očekivanja su mi velika, kao i za svakog sportaša, u prvenstvu i ABA ligi ciljevi su najviši za klub. Moji osobni ciljevi su pružiti što bolje partije i pomoći klubu u ostvarenju tih ciljeva. Nadam se da će već u subotu uz podršku navijača krenuti naša pobjednička serija. 

Radnički je slavio u posljednja dva susreta u Draženovom domu, pa se nadamo da će Cibosi prekinuti niz gostiju i širokom gledateljstvu (prijenos na HTV 2) podariti prvu pobjedu u ABA ligi.