Cibona je osvojila prvi trofej u novoj sezoni. Nakon dvije pobjede kadeta i juniora, poraz je doživjela seniorska momčad čime zasigurno nemože biti zadovoljan trener Vukova Neven Spahija.

”Moram čestitati Cedeviti na zasluženoj pobjedi. Rekao bih da su nas danas ponizili. Kada bi birao poraz sigurno bi ga izabrao danas i na ovaj datum. Moramo se vratiti treninzima i radu i ovo nam mora biti pouka za dalje. Posebno loša nam je bila igra pod košem, a jedina svjetla točka je bio Marko Jagodić – Kuridža. Ispričavamo se navijačima za jedan loš start. Ali trebat će nam vremena da igramo bolje”…kazao je Spahija vidno nezadovoljan porazom.

Dario Šarić se vratio u momčad samo dva dana uoči susreta…

”Nakon reprezentacije brzo sam se vratio Ciboni i imao sam veliku želju da dobijemo ovaj susret. Mislim da smo kao momčad izgorili u ovom susretu. Nama će trebati sigurno prve tri – četiri utakmice u ABA ligi da se posložimo. Nova je koncepcija, ali vjerujem da će biti bolje”.

Trener Cedevite Jasmin Repeša mogao je biti zadovoljan igrom svoje momčadi iako se nakon reprezentacije klubu priključio tek dva dana prije utakmice..

”Čestitam svojim dečkima na vrlo solidnoj utakmici u ovoj fazi. Ovo je pobjeda mog stručnog stožera i igrača koji su odradili kvalitetne pripreme, a ja sam dodao samo svoju ekstra energiju na momčad.  Teško je u dva dana nešto napraviti”