Cibona je dva dana uoči prvog službenog nastupa ove sezone predstavila novu momčad. Na prigodnom druženju i dodjeli dresova koje je obavio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić igračima i medijima se uz gradonačelnika obratio i predsjednik Cibone Ivica Lovrić. Zajednički su zaželjeli rezultatski uspješnu sezonu koja bi mogla krenuti već u nedjelju osvajanjem Kupa Dražena Petrovića.

Prvi je dres dobio kapetan Marin Rozić kojem će ovo biti deseta sezona među Cibosima, a nakon njega i ostali uključujući novopridošle Darka Planinića, Martina Junakovića, Matta Janninga i Tomislava Gabrića, te povratnika iz reprezentacije Daria Šarića. Veseli ostanak dva sjajna amerikanca Jerela Blassingamea i DJ Strawberrya koji su produžili vjernost Vukovima na još godinu dana.

5  Davor Kus (35 godina, 192 cm, branič)
6  Darko Planinić (22 godine, 211 cm, centar)
7  Jerel Blassingame (32 godine, 175 cm, branič)
9  Dario Šarić (19 godina, 204 cm, krilo)
20 Marin Rozić (30 godina, 201 cm, krilo)
21 Marko Jagodić-Kuridža (26 godina, 205 cm, krilo/centar)
22 Martin Junaković (19 godina, 185 cm, branič)
23 Matt Janning (25 godina, 197 cm, branič)
24 DJ Strawberry (28 godina, 196 cm, branič)
31 Andrija Žižić (33 godine, 207 cm, centar)
32 Marko Arapović (17 godina, 205 cm, krilo/centar)
44 Tomislav Gabrić (18 godina, 204 cm, krilo)

Cibona u novoj sezoni

Cibona u novoj sezoni

Novi trener Neven Spahija zajedno s klupskim vodstvom je postavio letvicu rezultata vrlo visoko, te najavio prvi susret s Cedevitom u nedjelju “Očekujem prvenstveno da se dopadnemo publici. Inzistirat ćemo na mojem stilu košarke od prvoga dana, bit će to košarka s puno energije i puno trčanja u oba pravca, pa ćemo vidjeti koliko ćemo u tome uspjeti s obzirom da se radi o ranom datumu.”

Šest dana kasnije, Cibona će domaćim dvobojem s Radničkim iz Kragujevca započeti svoj ovosezonski put u ABA ligi, u kojoj trener Vukova očekuje puno zahtjevnih suparnika: “Radi se o neugodnom natjecanju u kojem nema lake ekipe. Priprema za zadnju i za prvu ekipu bit će jednako teška i odgovorna i s moje strane i sa strane mojih igrača.”

Nakon podjele dresova i slikanja u dvorani uslijedio je zajednički domijenak uoči početka nove sezone.