Nakon što su naslov osvojili seniori i kadeti, to je u nedjelju pošlo za rukom i mlađim kadetima Cibone koji su slavili na završnom turniru u Vukovaru. Izabranici Josefa Dulibića slavili su u polufinalu protiv Cedevite 70:54 uz 25 koševa Antonia Jularića, 13 Marka Montane, dok su po 11 dodali Lucijan Matanović i Krešimir Nikić koji je imao i 14 skokova. Mlade Cibose u finalu je čekao Kvarner 2010 iz Rijeke koji je u polufinalu bio bolji od domaćina Vukovara 81:48. U finalu nije bilo veće neizvjesnosti jer su Vukovi u drugoj četvrtini napravili seriju 16:0 i praktički riješili pitanje pobjednika.

”Prvenstvo smo osvojili zahvaljujući našem iskustvu i velikom broju turnira koje smo igrali. Iako smo imali dosta problema s ozljedama Otona Jankovića koji nije igrao cijeli završni turnir, te Tvrtka Laktića i Marka Montane ipak smo zasluženo na kraju slavili. Sve momčadi na završnom turniru su bile vrlo kvalitetne, a mi možemo biti sretni što smo nakon kadetskog osvojili i mlađe kadetski naslov”…kazao je trener Josef Dulibić kojem je na klupi asistirao Ante Samac, a brigu o momčadi je vodio Davor Škara.

Cibona je u finalu slavila 86:72 uz 36 koševa Jularića, dok je Laktić dodao 19, a Matanović 16 koševa. Vrijedi izdvojiti i 19 skokova Nikića. Treće mjesto pripalo je Cedeviti koja je slavila protiv Vukovara 74:70.

Naslov prvaka su osvojili: Oton Janković, Lucijan Matanović, Dino Bistrović, Fran Jarnjak, Antonio Jularić, Marko Montana, Antonio Jelić, Ivan Krstanović, Tvrtko laktić, Krešimir Nikić i Ante Brzović.

20130609-222225.jpg