Završni turnir Kupa „Krešimir Ćosić“ održat će se 6. i 7. veljače 2013. u Košarkaškom centru „Dražen Petrović“. U srijedu, 6. veljače, prvo će od 18 sati snage odmeriti KK Split i KK Cedevita, a potom, u 20:15 slijedi susret između Cibone i Zadra. Podjednici navedenih utakmica finale će igrati u četvrtak, 7. veljače, u 20 sati. Sve utakmice izravno će prenosti TV SportKlub.

Ulaznice za utakmice Kupa mogu se kupiti u Cibona Fan Shopu (Savska cesta 28 – prolaz Cibona, radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 10:00 do 20:00, subota 10:00-15:00) ili putem sustava Ulaznice.hr i to po vrlo pristupačnim cijenama (paketi ulaznica za sve tri utakmice od 30,00 kn). Godišnje ulaznica te godišnje press akreditacije KK Cibona biti će važeće i za sve utakmice Kupa. Novinari koji se žele akreditirati za utakmice Kupa, a nemaju godinju akreditaciju KK Cibona, svoje zahtjeve trebaju poslati na mail press@cibona.com.

Na danas održanoj konferenciji za novinare u prostorijama Košarkaškog kluba Cibona, ovogodišnjeg domaćina završnog turnira Kupa „Krešimir Ćosić“, direktor KK Cibona Zdenko Antunović izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim tijekom organizacije te pozvao ljubitelje košarke da u što većem broju dođu u Košarkaški centar „Dražen Petrović“ i podrže sve klubove sudionike. S jednakom ciljem KK Cibona sutra organizira i promotivnu akciju u centru Zagreba u kojoj će Cibonine hostese i maskota zainteresiranim građanima dijeliti ulaznice za završni turnir Kupa.

Na konferencijin za novinare bio je i g. Željko Drakšić, glavni tajnik HKS-a, koji je zahvalio Ciboni koja je suorganizator Kupa, uputio čestitke ekipama koje su se kvalificirale u završni turnir te također pozvao gledatelje u dvoranu. Gospodin Drakšić još jednom je naglasio i privilegiju da se Kup zove po velikom čovjeku, stanovniku koraškaške kuće slavnih, Krešimiru Ćosiću.