Nakon osvajanja Kupa „Krešimir Ćosić“ Cibosi kreču u nove pobjede. Pauza u ABA Ligi, ali i osvajanje trofeja, svakako će Ciboni dati dobar vjetar u leđa, no sada je na redu mobilizacija za ono što slijedi.

Danijel Lutz: „Pred nama je težak raspored. Krećemo s gostovanjem u Kragujevcu, protiv momčadi koja je praktički još uvijek unutar final four pozicije. Svjesni smo da se tamo moramo boriti za pobjedu i znamo da više nema puno šansi za ispravke. U proteklom periodu bez utakmica bilo nam je važno kvalitetno odraditi trenažni proces, čuvati se ozljeda. Srećom, zaobišle su nas. Znamo da je Radnički momčad nakrcana kvalitetom, bilo srpskih, bilo internacionalnih igrača. Mislim da Radnički, uz Crvenu zvezdu, ima najbolji skor kada govorimo o posljednjih desetak utakmica. Sjajna su napadačka ekipa s playmakerom Ćapinom. Na njega se nadovezuje i Terrico White te cijela grupa iskusnih igrača. Sve skupa čini Radnički jednim od najneugodnijih protivnika, no ne idemo u Kragujevac niti s bijelom zastavom niti s primislima o porazu. Svaka nam je utakmica kvalifikacijska i tako joj i pristupamo. Vjerujem da ćemo, s obzirom na naše prednosti u odnosu na njih, doći u situaciju za pobjedu. Napravit ćemo sve da tako bude.“

Susret 21. kola ABA Lige Radnički – Cibona na rasporedu je sutra, 18. veljače, u 20:30, uz prijenos uživo na TV ArenaSport.