Sutra je pred Cibosima posljednja ovosezonska Eurokup utakmica. U Draženovom domu u 20 sati gostuje njemački Ratiopharm Ulm.

Nakon odlične utakmice i pobjede nad Cedevitom u posljednjem susretu ABA Lige, nadamo se sličnoj predstavi Vukova i protiv sutrašnjeg protivnika.

Najavljujući utakmicu trener Danijel Lutz rekao je: „Možda će grubo zvučati, ali konačno zaključujemo europsku sezonu koja nakon trećeg kola nije bila interesantna, a u zadnjim tjednima donijela nam je dva teška putovanja. Ipak, ova utakmica može se nadovezati na ono što radimo na treningu i ne bježimo od toga da je probamo riješiti rezultatski pozitivno. To će trebati doći iz čvrstine koje nije bilo u prvoj utakmici protiv Ulma. Želimo napraviti pomak u odnosu na taj nastup i imati kontinuitet prikazanog u posljednjoj utakmici. Šarić će igrati i sutrašnja utakmica neće imati nikakvu varijantu da se nekoga odmara ili forsira. Želimo uspostaviti sistem u kojem će imati svoju ulogu. Nećemo gledati tako da samo zadovoljimo formu s minutažom za bilo koga. Tražit ćemo način da protiv kvalitetnog protivnika privedemo utakmicu pozitivnom kraju. Nažalost, negativna serija u Europi dio je naše realnosti, kao i to da u sljedećih deset dana imamo četiri utakmice od kojih u prve tri nismo favoriti. Ne smijemo se zanositi onim što smo napravili u prošlom susretu. Mora biti prisutan nastavak gladi za pobjedom.

Sutrašnju utakmicu uživo prenosi Sportska televizija.