Sutra u 17 sati Cibona u utakmici 10. kola ABA Lige na svom parketu dočekuje Crvenu zvezdu.

Dosadašnjih pet poraza u devet kola unijelo je nemir u momčad Veljka Mršića. Ipak, Cibosi su u Zagrebu slavili protiv beogradskog Partizana i svakako postoji vjera da se pobjeda može ostvariti i protiv Crvene zvezde usprkos općem uvjerenju da se radi o jednom od glavnih favorita za osvajanje prvog mjesta ABA lige.

Uoči sutrašnjeg susreta trener Mršić rekao je: „Čeka nas teška utakmica protiv odličnog protivnika koji je u pozitivnom nizu. Mi imamo imperativ pobjede i mislim da se kod nas situacija stabilizirala, da ćemo sutra odgovoriti na pravi način. Momčad će biti spremna i vjerujem da ćemo odigrati bolju utakmicu od prethodne tri. Anderson tek prolazi fazu prilagodbe i do sada je napravio jedan trening s momčadi. Vidjet ćemo još kako će se uklopiti i u skladu s tim ćemo ga koristiti. Andrija Žižić nije trenirao od utakmice sa Choletom jer ima visoku temperaturu, no nadam se da će se do sutra oporaviti.

Zna se da je sutrašnji protivnik, kojeg predvodi Igor Rakočević, bivši NBA igrač, u odličnoj formi. Mnogi smatraju da trenutno igraju najbolju košarku u Ligi. S druge strane Cibona u posljednje vrijeme ne briljira, upisali su pet poraza za redom i podrška navijača sada im je najpotrebnija. Dođite i podržite Cibose!