Opet taj telefon, ali ovaj put još ranije. 7:15 nije vrijeme kada sam u stanju bilo šta pričati kao ni moji suigrači. Zato ovaj rani doručak je prava tiha misa! Buđenje uz kavu i prve razgovore. Spremamo se i krećemo na žestoki trening. Puna dva sata u žestokom ritmu, obrana, napad istrcavanje. Sve u maksimalnoj brzini i sa žestokim kontaktima. Intenzitet veći nego na bilo kakvoj utakmici. Jedino tako možemo biti spremni na sve što nas očekuje. U tim duelima nastradao je Kuridža i dolazi u ruke našem fiziju Matkoviću.
Krcamo se u bus i pravac hotel. Tus, malo odmora i idemo na ručak!

Popodne nam je zakazan trening u hotelskoj teretani. Skupili smo se i krenuli razbacivati utege po prostoriji. Nakon malo vise od sat vremena idemo završiti trening kupanjem. More ili bazen, po izboru. Ja svakako biram more koje je ovdje čisto i jako toplo. U društvu sa još nekolicinom uživali smo na betonskoj plaži koja je napravljena umjetno između litica na kojima se nalazi hotel. Kratko ali slatkojer smo već u 20h imamo dogovoreno večeru.
Navečer je pao dogovor da sutra igramo prijateljsku utakmicu sa Uniksom i plan za sutra se mijenja. Možda i ja uberem koju minutu, prvu ove sezone u bilo kakvoj utakmici.