Buđenje uz mili zvuk telefona u sobi! Moj cimer Tome provjerava statuse na Facebooku, dok se ja lagano ustajem i spremam za dnevne obaveze. Lagani doručak i polazak na trening. Jutarnji trening ponovo ima funkciju dobro nas preznojiti uz ponavljanje napadačkih i obrambenih akcija. Kroz glavu mi prolazi jučerašnja utakmica i greške koje su nas koštale par lagano primljenih poena koji su pak odveli utakmicu u krivom smjeru. Zato smo tu, na pripremnim turnirima, da to svedemo na minimum I budemo maksimalnovkoncentrirani i organizirani tijekom utakmica koje nas cekaju u ABA ligi.

Za vrijeme treninga konstantno nas prati miris usijalog željeza! Naime, jučer za vrijeme naše utakmice navijači Besiktasa su se previše zanjeli navijajući pa su potrgali konstrukciju koja drži stolice na tribinama. Sada radnici vare konstrukciju da ne bi došlo do kakvih ozljeda. Završavamo trening i pravac hotel! Standardna hotelska rutina – ručak, odmor, buđenje i polazak put dvorane gdje nas čeka vječiti favorit za osvajanje Eurolige! Baš s njima čemo se nalaziti dva puta u idućih nekoliko dana. Danas ću opet promatrati dvoboj, ali zato 22. rujna na Trgu … tamo ću se moći s guštom nadmetati s njihovim igračima. Jedva čekam!

U dvorani je ludilo, igraju Galatasaraj i Banvit! Navijači Galatasaraja napravili su pravu atmosferu! Dvoranom se ori njihova pjesma i pravi je gušt biti ovdje. Galatasaraj je, čini mi se, dobro kupovao ove godine. Izvrsna ekipa, nadam se da ćemo ih zaobići u Eurocupu, bar u prvom krugu. Utakmica je već bila riješena na poluvremenu, ali atmosfera je i dalje bila usijana. Kao da se igra kakvo finale, a ne obična prijateljska utakmica!

Zagrijavamo se i pogledavamo s igračima Efesa. I oni su ponovo složili ekipu koja bi trebala napasti Final Four Eurolige! Imaju samo tridesetak puta veći proračun od nas. Nema veze, ostavit ćemo srce na terenu pa što bude. Tri četvrtine u egalu je nešto što nam daje za pravo da budemo optimistični i vjerujemo u ovo što radimo. Lijepa utakmica, novo iskustvo i nada da ćemo na našem Trgu probat ostat i tu četvrtu četvrtinu u egalu pa možda našim navijačima priuštiti nezaboravnu večer!

Pred samu utakmicu nam se ovdje u Turskoj pridružio i naš Pavle Marčinković pa ćemo sada u punom sastavu nastaviti graditi formu!