Nakon deset dana u Zagrebu, Cibosi danas putuju na pripreme u Daruvarske toplice. U odličnom ambijentu koji ispunjava sve zahtjeve za kvalitetnu pripremu Vukova, igrači i stručna služba boravit će do 27. kolovoza. Nakon toga slijedi pripremni turnir u Malagi.

Pred početak priprema trener Veljko Mršić rekao je: „Proteklih dana dečki su odradili testiranja i liječničke preglede tako da tek sada na red dolaze pravi košarkaški treninzi. Zadovoljan sam do sada viđenim. Puni entuzijazma čekamo kompletiranje momčadi koje bi uskoro trebalo biti završeno.“

Na pripremama će se Roziću, Kusu, Zubčiću, Žižiću, Kovačeviću, Krstanoviću, Kuridži i Tomasu priključiti i Marko Arapović te Lovro Mazalin, ali i nova pojačanja. To su Amerikanci Demond Tweety Carter (26) te Justin Hamilton (22).

Justin Hamilton, 45. pick ovogodišnjeg NBA drafta od strane Philadelphia 76ersa, u svojoj posljednjoj sezoni u NCAA ligi u prosjeku je bilježio 12.9 koševa i 7.2 skokova po utakmici. Uvjereni smo da će ovaj 210 centimetara visok i 116 kilograma težak centar opravdati visoka očekivanja. Puno se očekuje i od dvadesetšestogodišnjaka Tweetya Cartera, 180 centimetara visokog razigravača, koji dolazi iz izraelskog Bnei HaSharona. Još dvojica igrača, Pavle Marčinković i Ante Mašić, priključit će momčadi po završetku svojih reprezentativnih obveza.