Dragi Cibonaši, obucite plave majice, dođite u subotu u Draženov dom i navijajte heja, heja Cibosi za naše Vukove!

Sutra u 20 sati i 15 minuta u Draženovom domu slijedi treća utakmica finalne serije između Cibone i Cedevite! Cibosi su bili bolji u dvije do sada odigrane utakmice i spremaju se za treću pobjedu!

Na konferenciji za novinare pred sutrašnju utakmicu trener Jasmin Repeša rekao je: „Mogu samo ponoviti ono što je već rečeno. Imali smo četiri dana i mislim da smo se uspjeli potpuno fizički i mentalno regenerirati. Bilo je vremena i da sve tehničko-taktičke stvari koje nisu najbolje izgledale u dvije prethodne utakmice popravimo i utakmicu dočekamo u zaista optimalnom stanju. Mislim da imamo bitnu prednost od 2:0, ali također smo svjesni da je sutra nova utakmica u kojoj moramo dati baš sve od sebe da dobijemo. Dobro smo pripremljeni u svakom pogledu i uz podršku publike to možemo. Ključna stvar je ne podleći atmosferi. Imamo veliki broj mladih igrača koji su prvi put u ovakvoj situaciji. Pripremamo se i za to. Duboko sam uvjeren da svi dečki, zajedno sa stručnim stožerom i našim navijačima, žive za sutrašnji dan. Uvjeren sam da veliku priliku koja je pred nama nećemo propustiti. Moja ekipa ima mentalnu čvrstoću na zavidnom nivou i to me ohrabruje. Spremni smo na veliki izazov koji sutrašnja utakmica nosi!

Zack Wright: “Svjesni smo da je pred nama vrlo važna utakmica kojom bi mogli završiti seriju. Mislim da će početak utakmice značajno odrediti daljnji tijek pa moramo dobro startati. Cedevita je kvalitetna ekipa s dobrim igračima koji nam, ukoliko dozvolimo, mogu stvarati probleme. Trebat će nam i podrška navijača no, nastavimo li igrati kao u prošloj utakmici, vjerujem u pobjedu.

Davor Kus: „Bez obzira na našu prednost od 2:0 i dalje respektiramo kvalitetu Cedevite. Svjesni smo da je i za njih vrlo bitna činjenica da je bilo nekolik dana odmora i siguran sam da će bolje izgledati nego u drugoj utakmici. Što se nas tiče, ukoliko zadovoljimo naš radni dio koji je baza naše igre, prvenstveno mislim na skok, trku i čvrstinu u obrani, mislim da smo u prednosti. Ipak, ovaj rezultat 2:0 zna biti vrlo opasan s obzirom da sada svi od nas očekuju pobjedu. Mi na taj način ne razmišljamo. Čvrsto smo na zemlji i vrlo koncentrirano ući ćemo u utakmicu te igrati napad za napadom, obranu za obranom. To je jedini put do osvajanja prvenstva.

Sigurni smo da je pred nama pravi košarkaški spektakl pa molimo gledatelje da dođu ranije i tako izbjegnu gužvu na ulazu. Dvorana će biti otvorena dva sata prije utakmice, a blagajne se otvaraju u 17 sati.

Zajedno za prvaka!