Dragi Cibonaši, obucite plave majice, dođite u subotu u osam u Draženov dom i navijajte heja, heja Cibosi za naše Vukove! Zajedno za prvaka!

Prva utakmica završnice doigravanja za prvaka Hrvatske između Cibone i Cedevite igra se u subotu, 26. svibnja 2012. godine, u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Prvak Hrvatske bit će onaj koji osigura tri pobjede u tri do pet međusobnih susreta, a prvi je sutra! Cibona i Cedevita s odmjeravanjem snaga počinju sutra u 20 sati u Draženovom domu. Cibosi su domaćini prvog susreta i u svojoj dvorani očekuju odličnu atmosferu.

Na konferenciji za novinare trener Repeša, svakako najzaslužnija karika u nizu Ciboninih odličnih predstavu, rekao je: „Mislim da je finale očekivano. Cedevita je bila glavni kandidat za finale od prvoga dana, a mi smo se uspjeli konsolidirati, podići formu i kroz posljednja dva mjeseca pokazati da smo, uz njih, i mi kandidat za prvaka. Od ove dvije ekipe očekuje se dobra košarka i vjerujem da će ljudi koji vole košarku uživati. U momčadi imamo dosta sitnih problema no vjerujem da ćemo ih otkloniti do sutra. Barboura sigurno neće biti u sastavu. Svi drugi biti će spremni. Na našem medicinskom timu je velik posao.“ Uz trenera su bila i dvojica igrača Goran Suton i kapetan Marin Rozić. Goran je istaknuo visoki nivo motivacije u momčadi te dodao: „Mislim da smo spremni odigrati dobru seriju. Meni je ovo prvo finale u profesionalnoj košarci i jedva čekam da krene.“ Nastavio je kapetan Vukova Marin Rozić: „Poželio sam se finala jer nas predugo nije bilo. Čeka nas Cedevita. Mislim da je najbolje ovako kako smo svi očekivali, radi se ipak o dvije najkvalitetnije ekipe. Cedevita je jako kvalitetna momčad, puna iskusnih igrača koji znaju igrati ovakve utakmice. Mi smo spremni i naš je cilj osvajanje prvenstva. Čujem da će dvorana biti puna. Ljude smo polako vratili u našu dvoranu, osnovani su Smogovci i to je također pobjeda Cibone u ovoj sezoni. Čeka nas dobra košarka i sigurno će biti zanimljivo.

Pozivamo sve ljubitelje dobre košarke na prvu utakmicu finalne serije u Draženov dom, a za one koji nisu u Zagrebu, prijenos uživo je na TV Sportklub.