U Košarkaškom centru Dražen Petrović sutra u pola osam KK Cibona i KK Zagreb unaprijed će odigrati utakmicu XIV kola Lige za prvaka. Cibosi će nastojati ostati u pobjedničkom zamahu i idu po dvanaestu pobjedu.

Trener Cibone Jasmin Repeša rekao je: „Nakon dva poraza od Zagreba u ABA Ligi, utakmicu Lige za prvaka u Trnskom odigrali smo puno kvalitetnije. Zagreb je tijekom sezone doživio osipanje i česte promjene, nisu imali kontinuitet, ali ruku na srce, tu smo utakmicu odigrali bolje. Zagreb sada, s Brajkovićem na trenerskoj poziciji, igra bolje. Čeka nas teška utakmica jer znamo da su sve suparničke ekipe izuzetno motivirane protiv Cibone. Uz talent i kvalitetu koju imaju, to je i šuterski jaka momčad. Protiv nas su u ABA Ligi pogodili 16 trica, a u Ligi za prvaka kod kuće protiv Jollyja, mislim, čak 19. Moramo biti apsolutno fokusirani i ne dozvoliti im da snagu i oružja koja imaju u punoj mjeri iskoriste sutra protiv nas. Mi želimo pokazati da dosadašnji rezultati nisu slučajni. Imamo obvezu nastaviti kako smo krenuli.

Na konferenciji za novinare održanoj u Ciboni, uz trenera Repešu, bili su i igrači Davor Kus i Goran Suton. Dečki su se složili s trenerom i nastavili „Nezgodna su momčad i moramo biti oprezni, igrati solidnu obranu kao što smo igrali prošli put protiv njih“ rekao je Suton, a Kus je još dodao „KK Zagreb ima talent i puno igrača koji znaju igrati. Izuzetna su šuterska ekipa. Ako uđu lagano u utakmicu, s nekoliko otvorenih šuteva, možemo imati problema i zbog toga moramo biti osobito koncentrirani. Ipak, ne bježimo od uloge favorita. Želimo nastaviti poboljšavati našu igru kako bismo u play offu bili na najvišem nivou.

Sutrašnji susret gradskih rivala sigurno će biti zanimljiv i zato budite u 19:30 u Draženovu domu.