U utakmici 22. kola ABA Lige Cibosi će u subotu, 3. ožujka, igrati u gostima kod Union Olimpije. Utakmica je u 20:00 sati.
Pred sutrašnji susret u Ljubljani, trener Cibone Jasmin Repeša rekao je: „Pred nama je još jedna u nizu vrlo bitnih i teških utakmica. Igramo protiv Olimpije na njihovom terenu, na kojem igraju osjetno bolje nego na stranom. Ekipa je ponovno kompletirana dolaskom Mitchella. Iako je tijekom sezone bilo dosta promjena u njihovom rosteru, trenutna ekipa je dovoljno zajedno da budu izuzetno ozbiljni, što su i pokazali osvajanjem slovenskoga Kupa. Spoj iskustva i mladosti, kao i mnogi klubovi iz ove Lige. Očekuje nas teška utakmica, međutim, dobro radimo, puni smo samopouzdanja i odlučni smo da odigramo još jednu dobru utakmicu, a hoće li to biti dovoljno za dva boda, vidjet ćemo sutra navečer.

U ekipi sutra, zbog ozljeda, neće biti Kusa i Žižića. Trener Repeša dodao je: „Nadam se da će El-Amin izdržati ovaj period bez Kusa te da će i drugi igrači nadomjestiti njegov izostanak. Rozić će vjerojatno imati nešto manju minutažu jer od utakmice s Partizanom, zbog viroze, nije trenirao i tek će se večeras priključiti treningu.

Sutrašnji susret vukova i zmajčeka uživo prenosi ArenaSport.