Samo tri dana nakon odlično odigrane utakmice u gostima kod Hemofarma, u kojoj su momci Jasmina Repeše pokazali da su u prethodnoj pauzi savjesno trenirali, što im se isplatilo već u Vršcu, Cibose čeka težak ispit. U subotu u 17:00 sati na rasporedu je susret s Partizanom. Na parket Draženova doma dolazi trenutno trećeplasirana ekipa na ljestvici ABA Lige s omjerom od četrnaest pobjeda i šest poraza. Vukovi su sada na petom mjestu s jedanaest pobjeda i devet poraza. Ne samo uvjerljiva pobjeda, nego i odlična igra koju su Cibosi pokazali u srijedu, donijela je novi val pozitivne energije pod Toranj.

Cibona u subotu prijepodne, kao uvod u popodnevnu utakmicu, organizira događanje na Trgu bana Josipa Jelačića na kojem će se bivši i sadašnji igrači družiti s građanima koji će kroz nagradne igre moći osvajati ulaznice za popodnevnu utakmicu. Direktor Cibone Zdenko Antunović povodom događanja na glavnom gradskom trgu rekao je: „Želja svih nas u Ciboni je puna dvorana i podrška naših navijača. Zato i organiziramo ovakva događanja putem kojih želimo pozvati naše sugrađane na utakmice Cibone te ih potaknuti da im naša dvorana postane mjesto za ugodan obiteljski izlazak.

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Ciboni, trener Jasmin Repeša također je pozvao Cibonine navijače da pomognu Cibosima u, kako je rekao, „dosta zahtjevnoj utakmici jer je Partizan okvalificiran kao jedan od favorita ABA Lige“.

Trener Repeša također je rekao: „Još jedna za nas izuzetno bitna utakmica jer smo u bodovnom zaostatku. Želimo biti što bolje plasirani, a želimo i potvrditi trend rasta naše forme. Prošlu utakmicu odigrali smo zaista kvalitetno, osobito prvo poluvrijeme, no u sportu nema minuloga rada. Tu utakmicu smo arhivirali i sutra slijedi novo dokazivanje. Od jučer razmišljamo samo o Partizanu. To je klub koji izuzetno respektiramo. Mislim da je Partizan klub koji je zadnjih deset godina obilježio ovu Ligu. Partizan je spoj iskustva i mladosti. Iskustva u Božiću, Kecmanu i Katiću, koji su konkretni igrači te mladih, ali već afirmiranih igrača koji su „zdravi“, puni energije. Partizan je ekipa za europsku ligu pa ne mogu reći da je Cibona favorit, ali da idemo s velikim ambicijama i da smo se dobro pripremili, to je sigurno. Zadovoljit ćemo svakog gledatelja koji će doći vidjeti svoju Cibonu u boljem izdanju.

Igrač Demonte Harper istaknuo je da će ekipa sigurno biti potpuno spremna za sutrašnju utakmicu te dodao da se sjeća poprilično uvjerljivog poraza od Partizana u Beogradu te da je uvjeren da se to neće sutra ponoviti.

Utakmicu uživo prenosi HTV2, no potpuni doživljaj ipak je onaj iz dvorane. Dođite!