Vukovi u subotu 4. veljače, u 17:00 sati, u Draženovom domu igraju utakmicu 21. kola ABA Lige protiv podgoričke Budućnosti.

Gosti iz Crne Gore na visokom su trećem mjestu ABA ljestvice s trinaest pobjeda i pet poraza. Cibosi pak imaju jednak omjer pobjeda i poraza, po devet. S obzirom na kvalitetu protivnika, Cibona će trebati i potporu navijača pa pozivamo gledatelje da u što većem broju dođu i glasno navijaju.

Trener Cibone Jasmin Repeša na konferenciji za novinare održanoj danas u Savskoj, rekao je: “Za nas je svaka utakmica jako bitna. Imamo velik bodovni zaostatak i želimo, iz utakmice u utakmicu, izgledati sve bolje tj. onako kako bi navijač Cibone volio da izgleda njegov tim. Bez obzira na sve probleme, dobro radimo.

Što se tiče sutrašnjeg protivnika, Repeša smatra da je Budućnost ekipa koja zaslužuje veliki respekt. O protivniku je rekao: „Igraju odlično, imaju jako dugačku klupu i postignut je idealan miks mladosti i iskustva. Da misle ozbiljno potvrđuje i dovođenje novih igrača unazad mjesec dana. Novi igrači samo su popravili kvalitetu ionako već kvalitetne momčadi.

Poteškoće s ozljedama i dalje remete planove trenera Repeše. I dalje su ozlijeđeni i Tomislav Zubčić i Andrija Žižić, ali trener, usprkos problemima, razmišlja pozitivno te sutra na terenu od svojih igrača očekuje puno pozitivne energije.