Cibona, u sklopu 4. kola skupine A Eurokupa, sutra u 17:30 sati na svom parketu dočekuje ukrajinski Donjeck.

Za sada Cibosi nemaju pobjeda u do sada tri odigrane utakmice Eurokupa te su na dnu ljestvice svoje skupine. Najbolji je francuski Gravelines sa sve tri pobjede, a slijede ukrajinski Donjeck s dvije pobjede i jednim porazom te izraelski Hapoel s jednom pobjedom i dva poraza.

U prošlotjednom susretu u Donjecku, istoimeni domaćini uvjerljivo su pobijedili Vukove, no Cibosi će sutra nastojati gostima vratiti za primljeni poraz.

Goran Suton rekao nam je da, nakon prošlotjedne utakmice, iz prve ruke znaju što mogu očekivati od protivnika te će se bolje prilagoditi i pripremiti igri protiv njih.

Trener Danijel Lutz nezadovoljan je igrom svoje momčadi u dvije posljednje utakmice. Svjestan je kvalitete i iskustva protivničke momčadi i očekuje još jednu tešku utakmicu, no vjeruje da, s puno energije te potaknuti domaćom publikom, Cibosi mogu hrabro pokušati vratiti Donjecku za prošlotjedni poraz.

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Ciboni, trener Lutz je rekao: „Promjena u rosteru nema, ali tražimo promjene u glavama igrača. Cibona već dugo nije dobila utakmicu u Europi. Ići ćemo na pobjedu.“

Andrija Žižić dodao je kako je sada pravi trenutak za dati maksimum i napraviti taj korak više za pobjedu koja bi donijela novi smjer prema ozbiljnijim rezultatima.

Vjerujemo da nas čeka zanimljiva utakmica pa pozivamo sve vjerne navijače Cibone i sve ljubitelje košarke sutra u Draženov dom.