U 11. kolu ABA Lige Cibosi u petak dočekuje goste iz Beograda. Utakmica između Cibone i Crvene zvezde na rasporedu je u 20:00 sati.

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Ciboni, trener Danijel Lutz rekao je: „Zvezda je u ovom trenutku u fazi sanacije, imali su dosta problema s ozljedama i sada se kompletiraju. Najvećom kvalitetom kod njih smatram trenera Svetislava Pešića. Ne zavaravamo se njihovim omjerom 2-8 i bit će sigurno neugodan protivnik.“

Hrvoje Kovačević dodao je „po meni, ovo je za sada najbitnija utakmica ove sezone i tako joj trebamo pristupiti.“

Trener Danijel Lutz još je napomenuo da stanje nakon serije poraza ne može biti sjajno, ali da su i igrači i cijeli tim, kojem se kao pomoćni trener priključio i Ivan Rudež, svjesni situacije koja zahtijeva bolju igru i pobjede. Nakon tri poraza u nizu, u prošlom kolu ABA Lige od Cedevite te dva u Eurokupu, Cibosima se već sutra pruža prava prilika da to pokažu. U posljednjem susretu s Donjeckom Vukovi su prezentirali kvalitetniju igru, ukazala se i prilika za pobjedu, ali nažalost nisu je iskoristili. Vjerujemo da će sutra napraviti taj dodatni korak, a pomoć s tribina svakako je dobrodošla pa pozivamo publiku na sutrašnju utakmicu.

Cibona u ABA Ligi ima omjer od šest pobjeda i četiri poraza, dok Crvena zvezda bilježi samo dvije pobjede te osam poraza.

Utakmicu uživo prenosi ArenaSport.