Danas je u Ciboni održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen Davor Kus, novo pojačanje u redovima Vukova.

Davor Kus, dobro poznato ime pod Tornjem, u prošloj je sezoni nastupao za španjolsku momčad Fuenlabradu, a uoči početka natjecanja u Eurokupu ovaj iskusni braniča doveden je u Cibonu i zasigurno će pomoći klubu u postizanju što boljih rezultata u nastavku sezone.

Direktor Cibone Zdenko Antunović zahvalio je Davoru Kusu što je odabrao Cibonu te je dodao „siguran sam da će Davor Kus, svojim igračkim, ali i ljudskim kvalitetama pomoći Ciboni u svim naporima da se vrati tamo gdje joj je mjesto“.

Davor Kus rekao je: „Prvi kontakt imali smo u proljeće i tijekom ljeta kada sam razgovarao sa sportskim direktorom Nikšom Prkačinom. Tada smo se načelno dogovorili da, ukoliko ne nađem angažman koji bi me zadovoljio u inozemstvu, moj odabir bude Cibona. Tu sam proveo vrlo lijepe godine, a i prepoznao sam, kao i drugi, pozitivnu atmosferu oko kluba što je bio još jedan razlog više da se vratim.

Davor Kus još je dodao: „Sve moje ambicije vezane su za Cibonu, ugovor smo potpisali do kraja sezone i mislim da svakom igraču treba biti čast da ima mogućnost pomoći klubu kao što je Cibona da opet bude jak kao nekad.