Nakon dva teška gostovanja na početku ovosezonske ABA lige, očekivanog poraza kod Maccabi-ja te karakterne pobjede protiv Radničkog u Kragujevcu, Cibonu  čeka prvi ispit na domaćem parketu Draženovog doma.

Sutrašnji protivnik Krka aktualni je prvak Slovenije i u ovoj sezoni ima novog trenera Nenada Trajkovića te su se momčadi priključili Đurković, Baxter (iz Ilisiakosa), Adolphus (Jamajčanin, centar, iz Hemofarma) i Stinson, koji je iskustvo stekao u NBA D-League. Krku su napustili amerikanac Booker te Drobnjak i Đorđević.

Na konferenciji za novinare održanoj danas u podne u Ciboni prisustvovali su direktor Zdenko Antunović, trener  Josip Vranković te Damjan Rudež, novo ime u Ciboninom ovogodišnjem sastavu.

Direktor Zdenko Antunović na početku je rekao nekoliko riječi o novostima u klubu vezanima za ulaznice i članstvo. Cijene ulaznica kreću od 10,00 kn, a članarina iznosi 100,00 kn. Također je istaknuo da se radi na dotjerivanju dvorane (novi semafor, klima).

Trener Josip Vranković osvrnuo se na već odigrane utakmice, pohvalio momčad Maccabija  te istaknuo zadovoljstvo radi pobjede na teškom gostovanju kod Radničkog.

Također je pohvalio dosadašnju igru vlastite momčadi iako je napomenuo da ima još prostora za napredak te istaknuo da, iako Krka neće biti lak protivnik, očekuje pobjedu.

Damjan Rudež  rekao je da treme pred sutrašnju utakmicu nema i da mu je želja da se momčad u što boljem svjetlu predstavi domaćoj publici.

Nakon punih dvorana u Tel Aviv-u i Kragujevcu, Cibonina želja je vratiti gledatelje u svoju dvoranu te ponovo osjetiti pravu košarkašku atmosferu.

Svi oni koji nisu u mogućnosti doći u Draženov dom, utakmicu mogu uživo gledati na Arena Sportu.