cibonalogo1“S obzirom na probleme koje smo imali ovaj tjedan, mogu biti izuzetno zadovoljan ovom pobjedom, ali isključivo pobjedom i željom igrača jer u drugom poluvremenu maksimalno su se trudili”, rekao je nakon utakmice trener Cibone Dražen Anzulović misleći na nespremnost Radoševića i Lalića te ozljedu Vragovića. Kvalitetom igre nikako nije mogao biti zadovoljan.

 

“Vidjeli ste jednu paniku, strah od kontranapada, pas-igre, ne bih rekao od odgovornosti, nego od imperativa pobjede protiv Igokee. Znali smo za njihovo iskustvo, to su igrači koji imaju puno sezona iza sebe i da moramo nametnuti svoj ritam utakmice ako mislimo pobijediti. Ne znam što je razlog za totalnu nesigurnost, nismo imali nikakvu ideju.”

 

Ovom pobjedom Cibona se pobrinula za to da više ne može biti zadnja, a sve drugo je za zaborav, kaže Zula. “Kad se već nismo uspjeli pojačati na adekvatan način, nadam se da će manjim brojem ozljeda trenažni proces biti puno bolji. Namjeravamo se boriti za sve pobjede do kraja, pa kud nas to dovede”, poželio je, usput pohvalivši igru najboljeg pojedinca utakmice Ante Krapića.

 

“Moramo biti objektivni, da vam je netko prije dva mjeseca rekao da će Krapić biti najbolji igrač Cibone, svi bi se nasmijali. Prezadovoljan sam kako se odnosi prema obvezama, daje tonus ekipi i to mu se sve vraća kroz kvalitetu igre.”