vesely-partizan“Čestitam svom kolegi na apsolutno zasluženoj pobjedi”, počeo je Zdravko Radulović svoje obraćanje medijima nakon poraza njegove momčadi od Partizana (55:85) u 13. kolu NLB lige. “Bili smo energetski prazni, već u prvoj četvrtini promašili smo mislim sedam slobodnih bacanja, bili smo bez rješenja za njihove visoke igrače, a naša četvorica su prebrzo ušla u probleme s osobnim pogreškama. Imali smo problema i u organizaciji igre, sve u svemu jedna loša utakmica i žao mi je ljudi koji su ušli u klub, napravili su sve da bude puna dvorana, kao što mi je žao publike koja nas je podržala u ovolikom broju. Partizan je odigrao vrhunski defanzivno, Bojana su čuvali jako dobro. Leon je sinoć prvi put trenirao nakon deset dana i to se vidjelo na njemu, Jure je u padu poslije tri-četiri dobre utakmice, ali Partizan je sa svoje strane odigrao odlično. Mi se moramo zatvoriti u dvoranu i nastaviti s radom.”

Debitant Krapić svidio se publici svojom borbenošću i čvrstinom u reketu, dok je povratnik Giriček osvojio srca i onih malobrojnih koji su mu isprva zviždali.

“Nisam očekivao previše od njih, ipak su s ekipom odradili praktički samo dva treninga, ali solidno su odigrali. Gira je dao svoje, nije dugo igrao pa fizički nije spreman. Trebat će proći jedan period od otprilike 15-ak dana da se on fizički digne pa da može igrati pravu košarku”, rekao je Radulović.

Pitanje novog razigravača i dalje je aktualno, problemi u organizaciji igre protiv agresivnog Partizana bili su očiti. “Rok Stipčević i Karlo Vragović su tu pet mjeseci davali sve od sebe, ali fali nam igrač i ja ga tražim. Teško je u ovom dijelu sezone pogoditi pravog igrača, nadam se da će se to ipak riješiti u narednih par dana.”

Trener Radulović tvrdi kako se ne boji otkaza nakon najtežeg poraza što ga je Cibona u svojoj povijesti doživjela od Partizana. “O tome ne razmišljam jer za dva dana ne može se promijeniti krvna slika ove momčadi. Mene smjenjuju otkad sam se počeo baviti ovim poslom, ali o tome ne razmišljam i radim najbolje što znam i mogu.”