Nagradna igra u kojoj dijelimo dvije ulaznice za VIP parket nastavlja se ekskluzivno na Cibona.com. Ovoga puta imate priliku osvojiti tu vrijednu nagradu i to za utakmicu NLB lige između Cibone i Partizana (utorak, 28. prosinca, 20:15h).

Kako ući u krug kandidata za nagradu? Na adresu e-pošte nagradnaigra@cibona.com pošaljite nam pismo s Vašim kratkim komentarom ponude Ciboninog Fan Shopa. Što mislite o sadašnjoj ponudi suvenira, koje biste suvenire htjeli vidjeti u nekakvom drugačijem izdanju te koje nove suvenire Košarkaškog kluba Cibona biste htjeli vidjeti u ponudi Cibona Fan Shopa. Autor najkvalitetnijeg prijedloga bit će nagrađen dvjema ulaznicama za VIP parket za utakmicu Cibona – Partizan.

Nema više Duleta Vujoševića na klupi Partizana pa će dobitnik biti uskraćen za uživanje u njegovom “ribanju” sudaca, ali tu je i dalje odlična ekipa srbijanskog prvaka koja i ove sezone igra Top 16 Eurolige. Naši pak imaju imperativ pobjede, debitirat će slavni Gordan Giriček ponovno u dresu Cibone, tako da su ispunjeni svi preduvjeti za veliki derbi pod Tornjem.