Evo trećeg izdanja nove nagradne igre na Cibona.com u sklopu koje dodjeljujemo dvije ulaznice za sjedala na parketu za domaće utakmice Cibone. U četvrtak, 23. prosinca, u 20:45h Cibona u posljednjoj euroligaškoj utakmici sezone dočekuje prvaka Litve iz Vilniusa, momčad Lietuvos rytasa. U slučaju da svi Cibosi budu zdravi, bit će to dobra prilika za prvu pobjedu u elitnom europskom natjecanju jer Rytas je u gostima značajno slabiji nego pred svojim navijačima.

Da biste konkurirali za nagradu, na adresu e-pošte nagradnaigra@cibona.com morate nam poslati pismo u kojem ćete napisati tko je vama najdraži igrač u ovosezonskom sastavu Cibone i obrazložiti zašto. Kriterije birate Vi, dakle možete izabrati najdražeg Vam igrača na osnovi simpatičnosti, atraktivnosti u igri ili bilo kojeg drugog kriterija, samo je važno da nam svoj izbor obrazložite. Onaj tko to najkvalitetnije učini dobit će dvije ulaznice za VIP parket protiv prvaka Litve Lietuvos rytasa.

Naši dosadašnji dobitnici Duško Pijuko i Marko Deak vrhunski su se proveli sa svojim pratnjama obilazeći VIP salon i gledajući utakmice sa samog parketa. Ista prilika čeka na Vas i to već za novi euroligaški spektakl, u četvrtak protiv Lietuvos rytasa. Pošaljite nam e-mail i možda baš Vi budete sretni dobitnik dviju ulaznica koje u slobodnoj prodaji koštaju ukupno 600 kuna.

Ime dobitnika ili dobitnice objavljujemo u srijedu, 22. prosinca, samo na Cibona.com i na službenoj Facebook-grupi Košarkaškog kluba Cibona.